DobrodoA?li na naA? website!

Smještaj

Apartmani

apartmani slajs

Hotel «Senad od Bosne» raspolaže prostranim apartmanom, namještenim tako da Vam je sve nadohvat ruke. Udoban, savremeno dizajniran namještaj, LCD televizor, terasa sa pogledom na jezero savršena za jutarnju kafu uz romantični izlazak sunca.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Sobe

sobe slajs

Sve sobe nude izuzetan komfor, kablovsku TV, bežični internet, klimu, mini bar te vlastito kupatilo. Sigurni smo da ćete u nekoj od njih pronaći svoj dom, odnosno da ćete se osjećati kao kod kuće. Ljubazno osoblje hotela Vam je na raspolaganju, dovoljno je samo da iz Vaše sobe pozovete recepciju, čiji su uposlenici tu za Vas 24 sata.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Sobe za sportiste

sobe sport

Sobe za sportiste su dvokrevetne, a hotel raspolaže sa dovoljno kapaciteta da i veće ekipe mogu računati na komforan smještaj. Kao i sve druge smještajne jedinice i ove su prostorije opremljene sa kablovskom TV, bežičnim internetom, klimom te vlastitim kupatilom. Samo okruženje u kojem je hotel smješten savršeno je za sve vrste sportskih priprema.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Sobe za mladence

mladenci slajs

Soba za mladence uređena je baš u skladu za izrazom “medeni mjesec”. Ukoliko Vaše bračno putovanje poželite provesti ovdje, garantujemo Vam mir i odmor u sobi opuštajuće nježno roze boje, sa luksuznom posteljinom i king size krevetom. Mladence će dočekati zdjela svježeg voća, a mladu i  ruža kao simbolični znak pažnje.

American public university essays to buy is part of the american public university system, a for-profit, online learning institution which also includes the american military university