Your message was sent successfully

Izvršite rezervaciju smještaja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja
pozovite nas ili se javite na naš email

Svečano otvoren restoran “Jezero”: Idealno mjesto za odmor

Share

Nakon svečanog otvaranja, svi su dobrodošli u restoran “Jezero” da u prijatnom ambijentu sa dragim osobama provedu vrijeme…

Restoran se nalazi na obali jezera Modrac, u sklopu Hotela „Senad od Bosne“. Gostima će pružiti idealno mjesto za romantičnu večeru sa dragom osobom, za ručak sa prijateljima ili poslovnim partnerima gdje vas buka neće ometati u druženju i razgovorima.

Vesele boje i prelijep enterijer momentalno će vam popraviti raspoloženje, a kada probate kulinarske specijalitete, restoran „Jezero“ naći će se u samom vrhu vaših omiljenih restorana. Uz prostran urbani enterijer, restoran je utopljen sa detaljima od drveta i kombinacijom savršenog ozvučenja i moderne rasvjete koja upotpunjuje cjelokupan utisak. U prilogu pogledajte video koji je zabilježen povodom svečanog otvaranja.

Otvaranje restorana "Jezero"

Restoran se nalazi na obali jezera Modrac, u sklopu Hotela „Senad od Bosne“ i idealno je mjesto za romantičnu večeru sa dragom osobom, za ručak sa prijateljima ili poslovnim partnerima gdje vas buka neće ometati u druženju i razgovorima, a sve to uz divan pogled na jezero Modrac. Uskoro slijedi i galerija sa svečanog otvaranja..

U videu pogledajte kako nam je bilo na otvaranju i gdje se to tačno restoran nalazi 🙂

Posted by Hotel Senad od Bosne jezero Modrac on Saturday, 25 November 2017

Tekst preuzet sa portala Tuzlanski.ba