SIMBOL JEZERA OD 1990. GODINE

O nama

Okružen plavetnilom „bosanskog mora“ i uronjen u zelenilo…

Dobrodošli u hotel senad od bosne

Priča našeg hotela

Hotel „Senad od Bosne“ smješten je u prelijepom ambijentu, na samoj obali omiljene bh. turističke destinacije – jezera Modrac. Okružen plavetnilom „bosanskog mora“ i uronjen u zelenilo, ovaj luksuzno opremljen hotel, idealan je izbor za sve putnike namjernike, ali i one koji žele potpuni odmor u očaravajućoj prirodi, koja će probuditi sva Vaša čula. Romantični vikend, team building, porodični izlet, poslovni sastanak, mi smo tu da izađemo ususret Vašim željama.
uživajte

Naš hotel kroz brojeve...

0
PREMIUM SOBA
0
Deluxe RESTORANA
0
KONFERENCIJSKA SALA
0
GODINE RADA
dobrodošli u hotel senad od bosne

Sobe za Vaš maksimalni užitak i odmor

Dobrodošli u naše prostrane i elegantno uređene sobe, gdje luksuz susreće udobnost. Svaka soba odiše toplinom i pažljivo je osmišljena kako bi pružila savršen odmor i ugođaj. Uživajte u prekrasnom pogledu na jezero iz udobnosti vašeg francuskog kreveta. Osiguravamo vam opuštajući ambijent i najmoderniju opremu, uključujući mini bar za dodatni užitak. Vaš boravak kod nas bit će nezaboravan spoj elegancije i udobnosti.

doživite naš hotel

Hotel na jezeru Modrac

Dobrodošli u naš ekskluzivni hotel, vaša oaza elegancije i udobnosti. Smješten u srcu prirode, okružen predivnim jezerom, naš hotel nudi nezaboravan doživljaj. Naša predanost vašem zadovoljstvu proživljava se u svakom detalju, od luksuznih soba do personalizirane usluge. S ponosom ističemo naša dva restorana, usluge organizacije vjenčanja i iznajmljivanja moderno opremljene konferencijske sale za vaše poslovne događaje. Doživite spoj elegancije, prirode i profesionalizma – doživite naš hotel.

Gastronomija
Restorani

Dobrodošli u naše restorane Senad od Bosne i Jezero

Dobrodošli...

Diživite hotel
Svečanosti

Organizujemo vjenčanja i poslovne susrete.

Close
Hotel Senad od Bosne

Jezero Modrac, Prokosovići
75300 Grad Lukavac
Bosna i Hercegovina

Kontakt

2023 © Mono Digital d.o.o.

Close