Hotel i jezero

Restorani

Vrhunski majstori kuhanja obećavaju Vam nezaboravan gastronomski užitak.

Restoran Senad od Bosne

Hotelski restoran kapaciteta je 250 osoba i pruža usluge doručka, ručka i večere za goste hotela, kao i cjelodnevnu a la carte ponudu.

Hranu poslužujemo i na velikoj terasi, tako da možete jesti na svježem zraku, uživajući u pogledu na plavi Modrac. Ovisno o Vašim željama i broju gostiju, ugostiteljski tim može organizovati i grupne ručkove, večere ili svadbene svečanosti uz posebno formirane jelovnike i bogatu vinsku kartu, a vrhunski majstori kuhanja obećavaju Vam nezaboravan gastronomski užitak.

Informacije
Radno vrijeme
  • 07:00 - 22:00

Restoran Jezero

Restoran se nalazi na obali jezera Modrac, u sklopu Hotela „Senad od Bosne“.

Idealno mjesto za romantičnu večeru sa dragom osobom, za ručak sa prijateljima ili poslovnim partnerima gdje vas buka neće ometati u druženju i razgovorima. Vesele boje i prelijep enterijer momentalno će vam popraviti raspoloženje, a kada probate kulinarske specijalitete, restoran „Jezero“ naći će se u samom vrhu vaših omiljenih restorana.

Uz prostran urbani enterijer, restoran je utopljen sa detaljima od drveta i kombinacijom savršenog ozvučenja i moderne rasvjete koja upotpunjuje cjelokupan utisak.

Informacije
Radno vrijeme
  • 09:00 - 22:00
Close
Hotel Senad od Bosne

Jezero Modrac, Prokosovići
75300 Grad Lukavac
Bosna i Hercegovina

Kontakt

2023 © Mono Digital d.o.o.

Close