Važne informacije

Prilikom posjete ili rezervacije usluge prihvatate sva pravila i uslove korištenja koji su navedeni u nastavku teksta.
EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“ zadržava pravo da vrši izmjene i dopune uslova i pravila bez prethodne obavijesti. 

Plaćanje

Cijene usluga izražene su u konvertibilnim markama (BAM) sa uračunatim PDV-om. Plaćanja se vrše isključivo u konvertibilnim markama (BAM). Prilikom plaćanja karticom iznos po kojim će biti zadužena Vaša platna kartica biti će izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju po određenom kursu koji koristi davatelj kartičnog poslovanja.

Cijena uključuje: smještaj, doručak, boravišnu pristojbu, osiguranje i PDV (17%). ​

Dijete 0-7 godina: Prvo dijete boravi besplatno na pomoćnom ležaju ili dječjem krevetiću.​

Prema važećem Zakonu o boravišnim taksama, gosti su dužni platiti boravišnu taksu u iznosu od 2,00KM i osiguranje u iznosu od 0,50 KM po osobi po danu. Svoju rezervaciju potvrđujete i jamčite kreditnom karticom. Kako bismo provjerili valjanost vaše kreditne kartice i jamčili vašu rezervaciju, Hotel „Senad od Bosne” zadržava pravo predautorizacije kreditne kartice prije vašeg dolaska. Konačni računi se podmiruju prilikom odjave.

Prijava/Odjava

Vrijeme prijave je od 14:00 (2 p.m.). Rana prijava može se odobriti ovisno o raspoloživosti.

Odjava iz objekta mora biti izvršena do 11:00 (11 a.m.). Kasna odjava može dovesti do dodatnih troškova.

Politika otkazivanja

Rezervaciju je moguće otkazati najmanje 48 sata prije dolaska. U slučaju nepojavljivanja, ili pravovremenog neotkazivanja, primijenit ćemo naplatu u vrijednosti noćenja po osobi u odabranom smještaju.

Ako želite izmijeniti ili otkazati potvrđenu rezervaciju, to možete učiniti pisanim putem na email: [email protected]

Hotel zadržava pravo odbiti, otkazati ili izmijeniti rezervacije ako se čini da gore navedeno sadrži ili je rezultat pogreške ili pogreške.

Zaštita autorskih prava

Sva prava izdavača i nosioca programa na snimljenom i štampanom djelu su zadržana. Izdavač je EM- ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“. ​Korisnik usluge se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode i uslugu trgovca niti bilo koji dio tih proizvoda. ​

Svi podaci o platnoj kartici su potpuno zaštićeni i kompletan proces naplate obavlja se preko stranica banaka. Ni u jednom trenutku podaci o platnoj kartici korisnika nisu dostupni firmi EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“. Sigurnost podataka garantuje davatelj usluga kartičnog poslovanja.

Uopšte

Pravno lice EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“ upisan je u sudski registar br.1-9884, ID: 4209060060020; PDV: 209060060003. ​

Pravno lice zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijeniće se na korištenje hotelsenadodbosne.com stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža hotelsenadodbosne.com ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“ nije odgovorna za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“ nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ista ne može garantovati da će usluge na hotelsenadodbosne.com odgovarati Vašim potrebama. ​

EM-ONIKS d.o.o. Lukavac; PJ Hotel „Senad od Bosne“ takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail [email protected] kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Važno

Kontakt telefoni:035/561-222i 035/561-333
Close
Hotel Senad od Bosne

Jezero Modrac, Prokosovići
75300 Grad Lukavac
Bosna i Hercegovina

Kontakt

2023 © Mono Digital d.o.o.

Close